Lasiseinä on moderni tilanjakaja, valmiina tai mittatilauksena

Lasiseinä toimistossa - tilanjakaja

Modernissa tilassa toimii lasiseinä oltiin toimistossa, kirjastossa tai vaikka saunassa. Lasiseinät ovat edullisia, turvallisia, nopeita asentaa ja mikä parasta sallivat päivänvalon pääsyn huoneesta toiseen. Ei ihme että lasiseinä on suosituin tilanjakaja monessa tilanteessa.

Alla olevassa esimerkkikuvassa on lasiseinällä tehty toimistoon erillinen neuvotteluhuone. Lasien välissä ei ole käytetty listoja lainkaan, koska tilasta haluttiin mahdollisimman yhtenäinen muun toimiston kanssa. Lasinen neuvotteluhuone on rakennettu hermeettisesti niin, että äänet eivät kuulu neuvotteluhuoneesta ulos, eikä toisinpäin.

Vastaavissa toteutuksissa käytetään usein digiprintattua lasi, jolloin lasiseinän alaosa voi olla esimerkiksi yrityksen graafisen ilmeen mukainen, tai vaaleampi, vain osittain läpinäkyvä.

Lasiseinä toimistossa
Lasiseinä toimistossa

 

Lasiseinä saunassa
Lasiseinä saunassa

 

Lasiseinä mittatilauksena

Kuten mikä tahansa seinä tai muu tilanjakaja myös lasiseinät tehdään mittojen mukaisesti. Voit mitata tarvittavan lasiseinän itse, ja lähettää meille kuvat. Voit myös pyytää ammattilaisen paikan päälle mittaamaan. Erityisesti isommissa kohteissa, toimistoissa tai julkisissa tiloissa, on järkevintä pyytää ammattilainen paikalle. Lasialan ammattilainen osaa samalla kertoa minkälainen lasi sopii mihinkin paikkaan ulkonäkönsä, sekä rakennusmääräysten puolesta.

Erilaisia vaihtehtoja on runsaasti, voit katsella erilaisia vaihtoehtoja lasiseinälle: Erilaisia vaihtoehtoja lasiseinälle

 

Lasiseinä toimistossa

Kaikissa moderneissa toimistorakennuksissa käytetään lasiseiniä. Lasinen seinä on toimistossa ylivoimainen tilanjakaja seuraavista syistä:

  • Valo pääsee kulkemaan lasiseinän läpi
  • Lasiseiniä on helpompi muokata tarvittaessa
  • Lasiseinät luovat pieneenkin toimistoon tilan tuntua
  • Läpinäkyvät seinät viestivät työntekijöille myös läpinäkyvästä yrityskulttuurista.

Lasiseiniä voidaan käyttää yhtä hyvin uusien toimistojen rakentamisessa, kuten saneerauskohteissa.

Lasiseinät saunassa

Erityisesti pieneen kerrostalosaunaan lasi sopii tilanjakajaksi loistavasti. Lasi tuo saunaan tilan tuntua ja avaruutta.

Olemme toteuttaneet kymmeniä erilaisia saunan lasiseiniä. Valittavana on paljon valmiita malleja, tai saunan lasiseinä voidaan tehdä mittatilauksena (Saunan lasiseinä kuvagalleria).

Rakennusmääräykset

Lasien käytöstä on omat rakennusmääräyksensä. Yleisesti voidaan sanoa, että jos lasi on alle 70cm korkeudessa, on käytettävä joko karkaistua tai laminoitua lasia. Jos olet epävarma millaisen lasin kohteesi vaatii, ole meihin rohkeasti yhteydessä, pystymme varmasti auttamaan.

Edellinen artikkeli
Turvalasi – mikä se on?
Seuraava artikkeli
Keittiön välitilan lasi on paras vaihtoehto