Rakennus ja korjauslasit

Rakennus ja korjauslasit

Tutustu KYKY Lasin rakennus ja korjauslasitus valikoimaan. Toteutamme korjauslasitukset nopeasti sekä ammattitaitoisesti pitkällä kokemuksella pääkaupunkiseudulla. Meiltä löydät mm. Suihkuseinät- ja nurkat, saunan lasiseinät, terassilasitukset, takaneduslasit, ikkunan korjaus ja hygienia suoja

Suihkuseinät - suihkunurkat

Suihkuseinät- ja nurkat

Suihkuseinällä toteutat modernin ja viihtyisän kylpyhuoneen!  Lasituksella saat kaivattua avaruutta ja valoa pesutiloihin. Valmistamme kaikki suihkuratkaisut tarkasti mittatilauksena. Yleisimmät suihkuseinien värivaihtoehdot ovat kirkas, harmaa tai pronssi.

Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinät tuovat tyylikästä ja modernia ilmettä kylpyhuoneeseen. Lasiseinillä saadaan luotua usein kaivattua avaruutta ja valoisuutta.

Terassilasitus

Terassilasitukset

Suomen sääoloissa terassien lasitus tuo terassille paljon lisää käytettävyyttä ja kotiin viihtyisyyttä. Terassilasit toimitetaan mittatilaustyönä paikalleen asennettuna tai asennusvalmiina pakettina.

Takaneduslasit

Takaneduslasit

Sisusta tulisijasi kestävällä, suojaavalla ja paloturvallisella takaneduslasilla. Valmistamme kaikki takaneduslasit asiakkaamme mittojen mukaan ja haluamalla muodolla.

Ikkunan korjaus

Ikkunan korjaus

Ikkunan korjaukset ja vaihdot ammattitaidolla.

Hygieniasuoja

Hygieniasuoja

Meiltä löydät nyt myös laadukkaat pisarasuojat, jotka sopivat käytettäväksi mm. asiakaspalvelutilanteissa, liiketiloissa ja vastaanotoilla.