Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinät mittatilauksena

Saunan lasiseinät tuovat tyylikästä ja modernia ilmettä kylpyhuoneeseen. Lasiseinillä saadaan luotua usein kaivattua avaruutta ja valoisuutta.

Normaali saunan lasiseinä on 8mm karkaistua lasia. Värivaihtoehdot kirkas, harmaa tai pronssi. Lasioven saranat sekä kiinnitysprofiilit ovat laadukasta alumiinia ja takaavat moitteettoman tyylikkään lopputuloksen.

KYKY Lasista saatavilla saunan lasiseinille asennus- ja tarkistusmittaus palvelut. Toimimme Pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kirkkonummen alueella.

Spa Sauna 1

Spa Sauna 1

Saunanovi
Spa Sauna 2

Spa Sauna 2

Saunanovi lasilla
Spa Sauna 3

Spa Sauna 3

L-malli Lasikiinnityksellä
Spa Sauna 4

Spa Sauna 4

L-malli lasikiinnityksellä ja ovenylälasilla
Spa Sauna 5

Spa Sauna 5

L-malli seinäsaranoilla
Spa Sauna 6

Spa Sauna 6

L-malli seinäsaranoilla ja ovenylälasilla
Spa Sauna 7

Spa Sauna 7

T -malli
Spa Sauna 8

Spa Sauna 8

T-malli ovenylälasilla
Spa Sauna 9

Spa Sauna 9

Täyskorkea sivu lasi, ovilasi lasi kiinnityksellä
Spa Sauna 10

Spa Sauna 10

Täyskorkea sivu lasi, ovilasi lasi kiinnityksellä ja ylälasilla
Spa Sauna 11

Spa Sauna 11

Täyskorkea sivu lasi, Ovilasi seinä kiinnityksellä
Spa Sauna 12

Spa Sauna 12

Täyskorkea sivu lasi, ovilasi seinä kiinnityksellä ja ylälasilla
Spa Sauna 13

Spa Sauna 13

Saunan lasiseinä mittatilauksena sellaisena kuin tarvitset. Myös hotellit ja rakennusyhtiöt
Spa Sauna 14

Spa Sauna 14

Lasiseinä oven ylälasilla

Lasiseinän hinta saunaan

Saunan lasiseinän hinta muodostuu monesta yksityiskohdasta, kuten: Lasiseinän koko, -väri, -malli, saranointi ja asennus. Halvimman mallin voi saada 100:lla eurolla, kun taas laadukkaammat ja suuremmat kokonaisuudet, mittatilaustyönä voivat maksaa huomattavasti enemmän. Melko normaali toimitus on luokkaa 800 – 1.200 euroa, joka tapauksessa edullisempi kuin vastaava väliseinä vesieristettynä ja paneloituna. Paras tapa ottaa selvää mitä lasiseinä sinun kohteeseen maksaisi on kysyä rohkeasti tarjous. Tältä sivulta löydät tarjouspyyntö kaavakkeen.

Saunan lasiseinän asentaminen

Yksinkertaisen lasiseinän asentaminen onnistuu kyllä tee-se-itse mieheltä, mutta virheettömän lopputuloksen varmistamiseksi, kannattaa harkita ammattilaisen asentamaa lasiseinää.

Erityisesti kun kyse on monimutkaisemmasta kokonaisuudesta tai isosta lasiseinästä, suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen.

Saranoiden säätäminen ja isojen lasien käsittely vaatii tottumista. Asennustyö on sekä helpompaa että nopeampaa ammattilaisten käyttämillä apuvälineillä.

Saunan lasiseinät

 • Lasiseinä saunassa on käytännöllinen ja edullinen toteuttaa
 • Saunan lasiseinä tuo saunaan ja pesutiloihin avaruutta ja valoa
 • Normaali saunan lasiseinä on 8mm karkaistua lasia. Värivaihtoehdot kirkas, harmaa tai pronssi. Kysy myös erikoiskirkasta lasia, josta laseille tyypillinen rautaoksidi on poistettu
 • Lasioven saranat sekä kiinnitysprofiilit ovat laadukasta alumiinia ja takaavat moitteettoman tyylikkään lopputuloksen
 • Saunan lasiseinät toimitetaan tyypilliseti mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaisesti
 • Hinta muodostuu käytännössä kolmesta asiasta: Lasin koko, lasin tyyppi sekä erilaisten työstöjen määrä. Toisin kuin usein luullaan, eniten hintaan vaikuttaa työstöjen määrä, ei niinkään lasin koko
 • Saunan lasiseinä on aina edullisempi vaihtoehto kuin vastaavankokoinen paneloitu ja vesieristetty saunan väliseinä lasiovella
 • Asennus on mahdollista tehdä itse (asennusohjeet alla), mutta erityisesti suuremmissa kohteissa suosittelemme ammattilaisen apua.

KYSY TARJOUS

Valitse sinulle sopivin malli pudotusvalikosta ja kirjoita lisätietokenttään aukon mitat leveys x korkeus ja lasin väri. Mikäli et löytänyt esimerkki malleista sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Lähetä meille oma suunnitelmasi tai tule käymään, niin suunnitellaan sinulle yhdessä sopiva ratkaisu.

  Malli*

  Lataa kuva