Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinät mittatilauksena

Saunan lasiseinät tuovat tyylikästä ja modernia ilmettä kylpyhuoneeseen. Lasiseinillä saadaan luotua usein kaivattua avaruutta ja valoisuutta.

Normaali saunan lasiseinä on 8mm karkaistua lasia. Värivaihtoehdot kirkas, harmaa tai pronssi. Lasioven saranat sekä kiinnitysprofiilit ovat laadukasta alumiinia ja takaavat moitteettoman tyylikkään lopputuloksen.

KYKY Lasista saatavilla saunan lasiseinille asennus- ja tarkistusmittaus palvelut. Toimimme Pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kirkkonummen alueella.

Spa Sauna 1

Spa Sauna 1

Saunanovi
Spa Sauna 2

Spa Sauna 2

Saunanovi lasilla
Spa Sauna 3

Spa Sauna 3

L-malli Lasikiinnityksellä
Spa Sauna 4

Spa Sauna 4

L-malli lasikiinnityksellä ja ovenylälasilla
Spa Sauna 5

Spa Sauna 5

L-malli seinäsaranoilla
Spa Sauna 6

Spa Sauna 6

L-malli seinäsaranoilla ja ovenylälasilla
Spa Sauna 7

Spa Sauna 7

T -malli
Spa Sauna 8

Spa Sauna 8

T-malli ovenylälasilla
Spa Sauna 9

Spa Sauna 9

Täyskorkea sivu lasi, ovilasi lasi kiinnityksellä
Spa Sauna 10

Spa Sauna 10

Täyskorkea sivu lasi, ovilasi lasi kiinnityksellä ja ylälasilla
Spa Sauna 11

Spa Sauna 11

Täyskorkea sivu lasi, Ovilasi seinä kiinnityksellä
Spa Sauna 12

Spa Sauna 12

Täyskorkea sivu lasi, ovilasi seinä kiinnityksellä ja ylälasilla
Spa Sauna 13

Spa Sauna 13

Saunan lasiseinä mittatilauksena sellaisena kuin tarvitset. Myös hotellit ja rakennusyhtiöt
Spa Sauna 14

Spa Sauna 14

Lasiseinä oven ylälasilla

Lasiseinän hinta saunaan

Saunan lasiseinän hintaan vaikuttavat useat tekijät, jotka tekevät lopullisesta kustannuksesta vaihtelevan ja yksilöllisen. Näitä yksityiskohtia ovat muun muassa lasiseinän koko, väri, malli, saranointi sekä asennus. Pienimmät ja yksinkertaisimmat lasiseinät ovat saatavilla alkaen noin sadalla eurolla, kun taas laadukkaammat, suuremmat ja mittatilaustyönä valmistetut lasiseinät voivat maksaa huomattavasti enemmän, riippuen asiakkaan toiveista ja vaatimuksista.

Lue lisää

Saunan lasiseinän asentaminen

Yksinkertaisen lasiseinän asentaminen onnistuu kyllä tee-se-itse mieheltä, mutta virheettömän lopputuloksen varmistamiseksi, kannattaa harkita ammattilaisen asentamaa lasiseinää.

Erityisesti kun kyse on monimutkaisemmasta kokonaisuudesta tai isosta lasiseinästä, suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen.

Saranoiden säätäminen ja isojen lasien käsittely vaatii tottumista. Asennustyö on sekä helpompaa että nopeampaa ammattilaisten käyttämillä apuvälineillä.

Lasiseinien asentaminen on suosiossa

Saunan lasiseinät ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon niin sisustussuunnittelijoiden kuin asunnonomistajien keskuudessa, ja niiden suosion syynä on niiden monipuolisuus, tyylikkyys sekä vaikutus asunnon arvoon. Lasiseinät tekevät saunatilasta nykyaikaisen, avaran ja houkuttelevan, ja tämä kaikki vaikuttaa positiivisesti asunnon arvoon ja vetovoimaan markkinoilla.

Lasiseinien avulla saunatila saa runsaasti luonnonvaloa ja yleisilmeestä tulee huomattavasti avarampi. Tämä on erityisen tärkeää pienemmissä asunnoissa, joissa tilan tehokas hyödyntäminen on ratkaisevaa. Avara ja valoisa sauna houkuttelee potentiaalisia ostajia, sillä se luo miellyttävän ja rauhoittavan tunnelman, joka voi jopa parantaa saunakokemusta. Lisäksi lasiseinät toimivat sisustuselementtinä, joka luo yhtenäisen ja harmonisen ilmeen koko asunnossa.

Lasiseinät lisäävät saunan ylellisyyttä ja viimeisteltyä ulkonäköä. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä asunnon arvon määrittämisessä, sillä ylelliset ja laadukkaat materiaalit sekä hyvin suunniteltu sisustus nostavat asunnon arvoa. Saunan lasiseinät voidaan valmistaa erilaisista lasityypeistä ja niiden pintaan voidaan lisätä kuvioita, värejä tai jopa digitaalisia kuvia, mikä tekee niistä persoonallisen ja yksilöllisen elementin asunnossa.

Tuotteet ovat helppohoitoisia ja kestäviä, mikä on omiaan lisäämään asunnon arvoa. Lasipinta on helppo pitää puhtaana, ja se kestää kosteutta, lämpöä sekä ajan hammasta. Lasiseinät ovat myös turvallinen valinta, sillä nykyaikaiset lasiratkaisut ovat usein valmistettu karkaistusta tai laminoitua lasia, joka ei särkyessään aiheuta vaaraa terävistä sirpaleista.

Saunanvedin 300:
47.5905.019.10

Saunanvedin 500:
47.5905.019.12

Saunan vedin 300
300 47.5903.019.26 musta

Saunanvedin 500:
47.5905.019.10

Saunan nuppivedin

Saunan nuppivedin:
Klassisen ajaton metallinen nuppivedin, jonka väri on kromi.

Saunan lasiseinät

 • Lasiseinä saunassa on käytännöllinen ja edullinen toteuttaa
 • Saunan lasiseinä tuo saunaan ja pesutiloihin avaruutta ja valoa
 • Normaali saunan lasiseinä on 8mm karkaistua lasia. Värivaihtoehdot kirkas, harmaa tai pronssi. Kysy myös erikoiskirkasta lasia, josta laseille tyypillinen rautaoksidi on poistettu
 • Lasioven saranat sekä kiinnitysprofiilit ovat laadukasta alumiinia ja takaavat moitteettoman tyylikkään lopputuloksen
 • Saunan lasiseinät toimitetaan tyypilliseti mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaisesti
 • Hinta muodostuu käytännössä kolmesta asiasta: Lasin koko, lasin tyyppi sekä erilaisten työstöjen määrä. Toisin kuin usein luullaan, eniten hintaan vaikuttaa työstöjen määrä, ei niinkään lasin koko
 • Saunan lasiseinä on aina edullisempi vaihtoehto kuin vastaavankokoinen paneloitu ja vesieristetty saunan väliseinä lasiovella
 • Asennus on mahdollista tehdä itse (asennusohjeet alla), mutta erityisesti suuremmissa kohteissa suosittelemme ammattilaisen apua.

KYSY TARJOUS

Valitse sinulle sopivin malli pudotusvalikosta ja kirjoita lisätietokenttään aukon mitat leveys x korkeus ja lasin väri. Mikäli et löytänyt esimerkki malleista sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Lähetä meille oma suunnitelmasi tai tule käymään, niin suunnitellaan sinulle yhdessä sopiva ratkaisu.

  Malli*

  Lataa kuva