Terassilasitukset

Terassien lasitus tuo terassille lisää käytettävyyttä

Toteutamme terassin lasituksen laadukkaasti ja vaivattomasti. Kaikki lasitukset valmistetaan mittatilaustyönä. 

Kattavasta valikoimastamme löydät runsaasti eri vaihtoehtoja erilaisten terassiratkaisujen toteuttamiseen. Kotimaassa suunniteltu ja valmistettu terassilasitus kestää pohjolan vaihtelevat kesät ja kylmät talvet. Voit nauttia lasiterassilla jokaisen vuodenaikana.

Lasitukset ovat aina karkaistua turvalasia, rungot kestävää alumiinia. Lasi ja alumiini materiaaleina takaavat kestävän ja huoltovapaan lasitetun terassin.  Elementit voivat olla liikkuvia tai kiinteitä. Oviin saa myös lukkoja, myös avaimella avattavia. Lasitus suojaa terassin rakenteita, ehkäisee lian ja pölyn pääsyä terassille. Lasitettu terassi tuo lisäarvoa asumiseen.

Lasitettu terassi valmistuu vuodenajasta riippumatta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Terassilasitus info

Lukitusjärjestelmät

Miten terassilasitukset kohentavat terassin arvoa?

Terassilasitus voi kohentaa terassin arvoa useilla eri tavoilla. Ensinnäkin, lasitukset  lisäävät terassin käyttömahdollisuuksia, sillä ne suojaavat terassia sateelta, tuulelta ja pölyltä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää terassia lähes milloin tahansa, mikä lisää terassin arvoa. Esimerkiksi kesäkuumalla, terassin lasitukset mahdollistavat terassin käytön myös helteellä, kun aurinko porottaa kuumasti.

Toiseksi, terassin lasit voivat parantaa asunnon ilmettä ja käyttöarvoa. Ne luovat siistin ja tyylikkään ilmeen terassille, mikä tekee siitä houkuttelevamman paikan viettää aikaa. Lisäksi, lasitukset voivat parantaa asunnon arvoa, sillä ne lisäävät asunnon käyttömahdollisuuksia ja houkuttelevuutta.

Kolmanneksi, ne suojaavat terassin kalusteita ja muita esineitä, jolloin niiden käyttöikä pitenee. Tämä voi lisätä terassin arvoa pitkällä aikavälillä, koska kalusteet pysyvät hyvässä kunnossa ja näyttävät uusilta pidempään. Lisäksi, terassilasitukset suojaavat myös terassin lattiaa ja muita pintoja, jolloin niiden käyttöikä pitenee.

Neljänneksi, lasitukset voivat luoda terassille uuden huoneen tunteen, jolloin terassista tulee osa asunnon sisätiloja. Tämä voi tehdä terassista houkuttelevamman paikan viettää aikaa, mikä lisää sen arvoa. Lisäksi, terassilasitukset voivat luoda lisätilaa asunnolle, jolloin asunnon käyttömahdollisuudet lisääntyvät.

Kaiken kaikkiaan, terassilasitukset voivat kohentaa terassin arvoa monella tavalla. Ne lisäävät terassin käyttömahdollisuuksia, parantavat asunnon ilmettä ja käyttöarvoa, suojaavat terassin kalusteita ja muita esineitä sekä luovat terassille uuden huoneen tunteen.

Ikkunan korjaus

Terassilasitus mittatilaustyönä

  • Terassilasitus pidentää terassin käyttöaikaa
  • Suojaa yllättävältä säältä, siitepölyltä ja hyönteisiltä
  • Terassilasitus tuo lisää tilaa kotiin tai vapaa-ajanasunnolle
  • Helposti lisää tilaa
  • Terassilasien toteutus tapahtuu mittatilaustyönä
  • Jokainen terassilasi kulkee omalla kiskollaan
  • Terassilasien profiilit ovat alumiinia, jotka on varustettu harjalistoin torjumaan melua ja pölyä.
  • Profiilien perusvärit ovat valkoinen, eloksoitu alumiini, ruskea sekä RAL 7024. Profiilit voidaan myös maalata RAL-värien mukaan

KYSY TARJOUS

Tarjouksen pyytäminen terassilasituksesta on helppoa, eikä sido mihinkään.Tarjousta varten tarvitaan lasitettavan alueen mitat (leveys x korkeus), sekä mahdollisten liukuovien määrä.

    Lataa kuva