Sisustuslasit

SISUSTUSLASIT

Tutustu KYKY Lasin sisustuslasi valikoimaan. Kauttamme saat tilanjakolasiseinät -ja ovet, peilit, keittiön välitilan lasitukset, loft ovet, lasihyllyt, pöydän päällyslasi, lasiliukuovet ja peililiukuovet.

Tarjoamme mittatilaustyönä lasistusratkaisut yksityisille ja yrityksille.

Sisustuslasit

Peilit

Peileillä luot näyttävyyttä sisustukseen ja lisäät pieneenkin tilaan avaruutta. Peilimme ovat 4mm ja 6mm paksuisia ja peililaseissa vaihtoehtoja on useita, mm. kirkas, pronssi ja harmaa.

Peililiukuovet

Peililiukuovet

KYKY Lasista laadukkaat Suomessa kasatut peililiukuovet. Suunnittele tyylikkäät peililiukuovet omilla mitoillasi. Meiltä löydät laajan valikoiman liukuovia kaikkiin tiloin, tarpeisiin ja tyyleihin.

Lasiliukuovet

Lasiliukuovet

Tarjoamme laadukkaat lasiliukuovet mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Lasiliukuovet tuovat valoa ja antavat tilaan avaruuden tuntua. Nykyaikaiset kiskot tekevät liukuovien käytöstä helppoa ja kevyttä.

Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovella saat avaruutta, valoa ja näyttävää tilanjakoa kodin kaikkiin tiloihin. Suosittu ruudukko tilanjako-ovi toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä. Lasi ovissa käytetään karkaistua lasia.

Loft ovet

Loft ovet

Sisusta kotisi näyttävällä Loft ovella. Ovi on käsittelemätön, joten voit suunnitella ovesta oman näköisen esim. maalaa, vahaa tai koristele.
Loft oven kokonaisuuteen kuuluu kiskosetti sekä tämä puuvalmis massiiviovi. Kiskosetti saatavilla myös hidastimella.

Keittiön välitilan lasi

Keittiön välitilan lasit

Keittiön välitilojen lasit ovat yleistyneet helppohoitoisuutensa ja kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Keittiövälitilan lasit antavat keittiölle arvokkuutta ja tyyliä. Kestävät keittiön välitilan lasit valmiiksi leikattuina ja työstettyinä.

Pöytälasi

Pöydän päällyslasit

KYKY Lasista löydät kattavan valikoiman pöydän päällyslaseja. Valmistamme lasitasot tarkasti mallin tai mittojen mukaan. Lasin värivalinnalla voit vaikuttaa pöydän ilmeeseen. Lasi on helppo pitää puhtaana.

Lasihyllyt

Lasihyllyt

Tyylikkäät lasihyllyt meiltä omien mittojen mukaan. Luot lasilla tilasta arvokkaan näköisen. Lasihyllyt sopivat esimerkiksi vitriineihin ja kirjahyllyihin. Lasihyllyt ovat pääsääntöisesti 6mm paksuista normaalia lasia, jolloin hylly kestää painoa.