Lasihylly

Lasihylly mittatilaustyönä tarpeenne mukaan

Tyylikkäät lasihyllyt meiltä omien mittojen mukaan. Luot lasilla tilasta arvokkaan näköisen. Lasihyllyt sopivat esimerkiksi vitriineihin ja kirjahyllyihin. Hyllyt ovat pääsääntöisesti 6mm paksuista normaalia lasia, jolloin hylly kestää painoa. KYKY Lasin hyllyt ovat laadukkaita ja kestävät kosteutta.

Kaunis lasinen hylly toimii itsessäänkin sisustuksellisena elementtinä. Hyllyt sopivat niin pieniin ja kapeisiin tiloihin kuin koko seinän kokoisiksi säilytysjärjestelmiksi tai tilanjakajiksi.
Voit luovasti käyttää näitä hyllyjä kodin tiloissa.

Seinähyllyn kiinnityksessä tulee huomioida seinän materiaali. Kun kiinnitystarvikkeet ovat oikeanlaiset, seinähylly pysyy seinässä ja jaksaa kantaa sille asetetut tavarat.

Lue lisää
Lasihylly

KYKY Lasihylly

 • Edullinen
 • Mittojen mukaan leikattu
 • Helppo pitää puhtaana
 • Luo tyylikkyyttä ja arvokkuutta tilaan
 • Laaja värivalikoima
 • Nopea toimitus ja asennus

Hyvä tietää

Lisätietoa lasihyllyistä

 

Lasihyllyt ovat erinomainen lisäys mihin tahansa kotiin, ja niiden asentaminen voi auttaa kohentamaan asunnon arvoa monella tapaa. Lasihyllyt tarjoavat upean tavan näyttää esineitä ja keräilykappaleita kauniisti, mikä tekee niistä loistavan sisustuselementin, joka lisää kodin arvoa ja viehätysvoimaa. Tässä markkinointitekstissä käymme läpi, miksi lasihyllyt ovat erinomainen lisäys mihin tahansa kotiin ja miten ne voivat auttaa kohentamaan asunnon arvoa.

Lue lisää

 

Inspiraatiota lasihyllyjen käyttöön

Lasihyllyt ovat monipuolinen sisustuselementti, jota voi käyttää monella eri tavalla kodin eri tiloissa. Tässä on muutamia ideoita ja inspiraatiota lasihyllyjen käyttöön.

 1. Keittiö: Lasihyllyt ovat ihanteellisia keittiössä, sillä ne mahdollistavat kauniiden astioiden ja ruokailuvälineiden esillepanon. Voit esimerkiksi asentaa lasihyllyn keittiön yläpuolelle ja näyttää kauniit lasit, lautaset ja kulhot siinä. Lasihyllyt sopivat myös erinomaisesti ruokailutilaan, sillä ne tarjoavat tyylikkään tavan säilyttää astioita ja koriste-esineitä.
 2. Kylpyhuone: Lasihyllyt sopivat hyvin myös kylpyhuoneeseen, sillä ne tarjoavat ihanteellisen tavan säilyttää pyyhkeet, hygieniatarvikkeet ja koriste-esineet. Voit asentaa lasihyllyn suihkun yläpuolelle ja säilyttää siinä esimerkiksi kylpytuotteita tai koriste-esineitä. 
 3. Makuuhuone: Lasiset hyllyt sopivat hyvin myös makuuhuoneeseen, sillä ne mahdollistavat korujen, kirjojen ja muiden pienten esineiden säilyttämisen kauniisti. Voit esimerkiksi asentaa lasihyllyn makuuhuoneen seinälle ja käyttää sitä korujen, kirjojen tai vaikkapa kuvakehysten esillepanoon. 
 4. Olohuone: Hyllyt ovat erinomainen lisäys myös olohuoneeseen. Voit käyttää niitä esimerkiksi kirjojen, kuvien, koriste-esineiden tai kasvien säilyttämiseen. Lasihyllyt sopivat myös hyvin televisiotason yläpuolelle, sillä ne mahdollistavat kauniiden esineiden tai koristeiden esillepanon. 
 5. Työhuone: Lasihyllyt ovat ihanteellisia myös työhuoneessa, sillä ne mahdollistavat kirjojen, dokumenttien ja muiden tärkeiden esineiden säilyttämisen siististi. Voit asentaa lasihyllyn työpöydän yläpuolelle ja käyttää sitä kirjojen tai dokumenttien esillepanoon. 
 6. Eteinen: Lasihyllyt sopivat hyvin myös eteiseen, sillä ne mahdollistavat avainten, postin ja muiden pienten esineiden säilyttämisen siististi. Voit asentaa lasihyllyn eteisen seinälle ja käyttää sitä esimerkiksi postilaatikkona tai avaintelineenä.

Nämä ovat vain muutamia ideoita lasihyllyjen käyttöön. Lasihyllyjä voi käyttää monella eri tavalla kodin eri tiloissa, ja vain mielikuvitus on rajana. Voit esimerkiksi käyttää lasihyllyjä näyttämään keräilykappaleita, kuten kristalleja, koriste-esineitä tai keramiikkaa. Lasihyllyt ovat myös hyvä tapa säilyttää ja näyttää erilaisia kasveja, kuten ilmakasveja tai pieniä kukkia.

Lasihyllyt ovat erittäin monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää kaikissa eri huoneissa ja tilanteissa. Niitä voi käyttää myös erilaisissa tiloissa, kuten esimerkiksi toimistoissa, hotelleissa, kahviloissa ja ravintoloissa. Lasihyllyt ovat tyylikäs ja moderni lisäys mihin tahansa sisustukseen ja auttavat luomaan kauniin ja yhtenäisen ilmeen koko tilaan.

KYSY TARJOUS

Kirjoita lisätietokenttään aukon mitat, lasin väri ja asennustapa.
Mikäli et löytänyt esimerkeistä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, lähetä meille oma suunnitelmasi tai tule käymään, niin suunnitellaan sinulle yhdessä sopiva ratkaisu.

  Lataa kuva