Peililiukuovet

Peililiukuovet mittatilaustyönä tarpeenne mukaan

KYKY Lasista laadukkaat Suomessa kasatut peililiukuovet. Suunnittele tyylikkäät peililiukuovet omilla mitoillasi. Meiltä löydät laajan valikoiman liukuovia kaikkiin tiloin, tarpeisiin ja tyyleihin. Peililiukuovet antaa vaatekaapille huolitellun ilmeen ja antaa lisää käyttötilaa makuuhuoneeseen.

Tarjoamme myös peililiukuoville asennus- ja tarkistusmittaus palvelut. Toimimme Pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kirkkonummen alueella. Haluamme tarjota mahdollisimman helppoa ja vaivatonta palvelua, ja siksi asennamme liukuovet valmiiksi tarjouksen hyväksyttyä.

Peililiukuovet

KYKY Lasin Peililiukuovet

  • Käytämme kotimaisia valmistajia ja takaamme laadun kestävillä materiaaleilla.
  • Valmistamissamme liukuovissa ja tilanjako-ovissa käytetään lasiovia, alumiini- sekä teräskehyksiä.
  • Tilanjakajina peililiukuovet toimivat erinomaisesti, sillä ne eivät avautuessaan vie lattiatilaa, ja näin antavat sisustukselle enemmän liikkumavaraa.
  • Väri valinnoilla voit vaikuttaa ilmeeseen: vaaleilla sävyillä liukuovissa saadaan huoneeseen avaruutta ja raikkautta, tummat sävyt toimivat modernina yksityiskohtana
  • Liukuoviin voidaan tehdä erilaisia pysty- tai vaakajakoja, jolloin yhteen oveen voidaan yhdistää eri sävyjä ja materiaaleja.

KYSY TARJOUS

Kirjoita lisätietokenttään aukon mitat leveys x korkeus, lasin väri ja asennustapa (katto tai seinäkiinnitys).  Mikäli et löytänyt esimerkeistä sinulle sopivaa vaihtoehtoa, lähetä meille oma suunnitelmasi tai tule käymään, niin suunnitellaan sinulle yhdessä sopiva ratkaisu.

    Lataa kuva