Peilit

Peilit yleisesti

Peili sopii moneen eri käyttötarkoitukseen ja on olennainen osa niin kodin, kuin julkisen tilan sisustusta. Peili voi parhaimmillaan jopa kaksinkertaistaa valon, sekä tilan määrän huoneessa. Hyvää designia edustavalla peilillä voit luoda tilalle aivan uudenlaisen ilmeen. Aina on hyvä syy sisustaa! Viimeistele siis kotisi ainutlaatuinen viihtyvyys helppohoitoisella peilillä, joka vangitsee katseet. Peili voi myös toimia tauluna. Peileistä voi rakentaa myös mielenkiintoisia kollaaseja. Mikä parasta peili palvelee jopa vuosikymmeniä.

Lue lisää
Kaaripeili

Kaaripeili

Yläosan kaunis kaari tuo tilaan pehmeyttä. Peilin alareuna on tasainen. Kaaripeili on persoonallinen. Kaaripeilin alareunaan on mahdollista laittaa kehys. Peili voidaan asettaa myös lattialle nojaamaan seinään.

Värivaihtoehdot kehyksen alareunaan: musta, valkoinen, kulta, kiilotettu alumiini tai luonnon väri alumiini.
Kiinnitystavat:  liimakiinnitys tai piilokiinnikkeet.

maximimitta 1490 x 3150mm

Suorakulmainen peili - pysty

Suorakulmainen peili - pysty

Suorakulmainen malli on trendikäs ja ajaton. Kulmikas peili tuo ryhtiä tilaan. Peiliä on mahdollista korostaa ohuilla kehyksillä.

Värivaihtoehdot kehyksiin: musta, valkoinen, kulta, kiilotettu alumiini tai luonnon väri alumiini.
Kiinnitystavat: J-kisko,  liimakiinnitys tai piilokiinnikkeet.

maximimitta 1490 x 3150mm

Suorakulmainnen peili - Vaaka

Suorakulmainen peili - vaaka

Suorakulmainen malli on trendikäs ja ajaton. Kulmikas peili tuo ryhtiä tilaan. Peiliä on mahdollista korostaa ohuilla kehyksillä.

Värivaihtoehdot kehyksiin: musta, valkoinen, kulta, kiilotettu alumiini tai luonnon väri alumiini.
Kiinnitystavat: J-kisko,  liimakiinnitys tai piilokiinnikkeet.

maximimitta 1490 x 3150mm

Pyöreä peili

Pyöreä peili

Pyöreä tai ovaali peili tuo tilaan pehmeyttä. Pyöreä peili toimii hyvin sisustuselementtinä. 

Valmistamme halutessa myös lähes minkä tahansa erikoismuotoisen peilin asiakkaan suunnitelman mukaan. Tarvitsemme suunnitelman mittoineen peilin muodosta DVG-tiedostona. 

Kiinnitystavat: liimakiinnitys tai piilokiinnikkeet.

maximimitta 1490 x 3150mm

Pyöreäkulmainen peili - Pysty

Pyöreäkulmainen peili - pysty

Kiinnitystavat: J-kisko,  liimakiinnitys tai piilokiinnikkeet.

maximimitta 1490 x 3150mm

Pyöreäkulmainen peili - Vaaka

Pyöreäkulmainen peili - vaaka

Kiinnitystavat: liimakiinnitys tai piilokiinnikkeet.

maximimitta 1490 x 3150mm

Värivaihtoehdot

 • Kirkas
 • Harmaa
 • Pronssi

Kirkas

Kirkas kaunis hienostunut sävy. Aito katseenvangitsija jokaiseen kotiin.

Toimii kaiken sisustuksen kanssa. Kirkas on aina varma valinta!

Sopii kaikkien sävyjen kanssa. 

Harmaa

Väritykseltään harmaa on hillitty. Harmaa sävy sopii moneen eri tarkoitukseen. Metallinhohto sen eri sävyissä korostaa tavallisimpiakin esineitä ja antaa huonekaluille maagisen tunnelman.

Sopii muiden vaaleiden tai tummien sävyjen kanssa.

Pronssi

Ripaus tyyliä ja arvokkuutta kotisi tiloihin. Pronssi ja sen eri sävyt sisustuksessa tuovat tilaan nopeasti hohtoa. Sisustuksessa pronssi sopii hyvin esimerkiksi eri puulajien ja vaaleiden sävyjen rinnalle. Lasipinnat taas usein korostavat lämpöistä hehkua, jota pronssi luo ympärilleen.

Suojakalvo

Valmistamme peiliin myös tarvittaessa suojakalvon. Suojakalvo peilin takana pitää rikkoutumistilanteessa peilin kasassa. Mikäli lasi rikkoutuu lasin sirut eivät pirstaloidu ympäriinsä vaan pysyvät paikoillaan suojakalvon avulla. Suosittelemme suojakalvoa isoihin kokovartalopeileihin ja tiloihin joissa suojakalvon käyttöä edellytetään. 

Kiinnitystavat

J-Kiskot

Kisko porataan seinään ja kiinnitetään ruuveilla.
Soveltuu suorakaiteen muotoisille peileille.

Kaksi puoleinen teippi ja peililiima.
Soveltuu kaikenmuotoisiin ja kokoisiin peileihin.

Kaksi puoleinen teippi ja peililiima.
Soveltuu kaikenmuotoisiin ja paksuisiin peileihin.

Hyvä tietää

Suoritamme tarvittaessa myös peilille tarkistusmittauksen. Suosittelemme tarkistusmittausta peileille, mikäli peilejä on monta tai ne ovat suurikokoisia. Tarkistusmittauksen yhteydessä huomioidaan myös kohteen vaatimukset. Mikäli tarkistusmittaus suoritetaan meidän toimesta, niin tällöin mittavastuu siirtyy meille ja tuo asiakkaallekkin mielenrauhaa.

Tuotteet kuljetetaan omalla autollamme, asentajan mukana. Kuljetuksesta sovitaan asiakkaan kanssa tarkasti huomioiden kohteeseen pääsyn. Kuljetukset suoritetaan aina arkisin klo 8-16 välillä. 

Asennuspalvelu on saatavilla koko pääkaupunkiseudun alueelle. Aikatauluttajamme sopii asiakkaan kanssa asennuksen ajankohdasta joustavasti ja varmistaa, että asennukseen varataan tarvittava aika ja resurssit. Asennuspalvelumme asentajilla on vankka kokemus ja tuotetieto laajasta tuotevalikoimasta. Kotitalousvähennys on hyödynnettävissä asennuspalveluita käytettäessä.

Asennukset suoritetaan aina arkisin klo 8-16 välillä. Tuotteen arvio toimitusajan löytää tehdystä tarjouksesta. Lopullinen asennusaika sovitaan asiakkaan kanssa tuotteen toimitusaika ja kohteen vaatimukset huomioiden.

Asennuksen tilaajan vastuulla on varmistaa, että tuote soveltuu asennettavaksi kohteeseen ja on asennettavissa. Asennuksen esteenä voivat olla muun muassa se, että kalustetta ei voida kiinnittää olemassa olevaan seinärakenteeseen.

Mikäli KYKY Lasin asentaja toteaa kohteessa, että tuote ei sovellu kohteeseen asennettavaksi tai sitä ei voida asentaa asennuspalvelun toimitussisällön mukaisesti, veloitetaan asiakkaalta käynnistä 100 €.

LED-peili

Valikoimastamme löydät myös laadukkaat LED-valopeilit. Peilin takana kiertää seinää kauniisti valaiseva LED-valaistus. Valaisin on erittäin energiatehokas ja haluttaessa himmennettävissä. Valonauhassa jota käytämme peileissämme on erittäin pitkä elinikä. Valon pieni koko ja millintarkka mitoitus mahdollistaa täydellisen tasaisen taustavalaistuksen kaikenlaisiin peiliratkaisuihin.

Peiliin on asennettu alumiinikehikko, joka on noin 30mm irti seinän pinnasta. Alumiinikehikko mahdollistaa muuntajan sijoittamisen peilin taakse piiloon. LED-peilin mukana tulee myös virtalähde ledeille. 

LED-peili tuotetiedot

 • LED- peili valmistetaan tarkasti mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. 
 • Vakiona käytämme valosävyä 4000K.
 • Led-peilimme soveltuvat moneen eri tilaan esim. kylpyhuoneisiin, vaatehuoneisiin, eteiseen tai vaikka toimistoon.
 • Käytämme valikoimassamme vain laadukkaita premium luokan led-nauhoja, joiden käyttöikä on jopa 50 tuhatta tuntia

Katkaisinvaihtoehdot 

 • Kaukosäädin päälle/pois/ radiosignaali (himmentävä)
 • Päälle/pois katkaisin /radiosignaali (himmentävä)

LED-peilin asennus sisältää

 • Valopeilin kiinnittäminen seinään.
 • LED-peilin ja siihen kuuluvat asennustarvikkeet.
 • Lisäpalveluna tarjoamme vaihdon yhteydessä vanhan valopeilin toimittamisen kierrätykseen asentajan toimesta.

LED-peilin PERUSASENNUKSEEN EI SISÄLLY

 • Vanhojen reikien paikkaaminen.
 • Lattioiden ja ympäristön asennustyön aikainen suojaaminen
 • Rakennus ja paikkaustyöt, joiden tarve saattaa syntyä vanhaa tuotetta irrottaessa, mikäli seinän pintamateriaali ei ole kunnolla kiinni tai kiinnityskohta ei sovellu uuden valopeilin asentamiseen.
Lue lisää

Inspiroidu somevaikuttajien peileistä

@mmiisas

peilin mitat: 1200mm x 2200mm

@sarasieppi

peilin mitat: 1300mm x 2200mm

@mustaarttu

Lue lisää

peilin mitat: 1000mm x 1800mm

@ilonaylikorpi

peilin mitat: 800m x 1960mm

@rosannukulju

Lue lisää

peilin mitat: 800mm x 2000mm

@kriselda

Lue lisää

peilin mitat: 1400mm x 2200mm

4 Vinkkiä peilin hankintaan

1. Avartaa tilat

Peili tuo tilan tuntua pieneenkin tilaan oikein sijoitettuna. Mitä isompi peili, sitä avarampi vaikutelma. Erityisesti pienissä asunnoissa ja huoneissa peileillä saa yllättävän paljon lisää tilan tuntua. Peili tuplaa kaiken siihen heijastuvan, joten on hyvä huomioida ettei peilin näkymä ole liian levoton. Pidä siis peilin vastapäinen seinä levollisena.

2. Älä säästele koossa

Peili heijastaa valoa. Mikäli tarkoituksesi on avartaa tilaa älä säästele koossa. Valitse mahdollisimman suuren kokoinen peili. Iso peilipinta on käytännöllinen. Sijoita peili huoneeseen esim. niin, että ikkunasta heijastuu kaunis luonnonvalo huoneeseen

3. Hyödynnä muotoja ja sävyjä

Muodot ovat tärkeässä osassa huoneen kokonaisuutta. Pyöreät muodot tuovat tilaan pehmeyttä, kulmikkaat ryhtiä ja kehyspeilit korostaa muotoa. Kirkas sävy luo tilaan hillityn ja rauhallisen tunnelman, pronssi sävy luo tilaan arvokkuutta ja tyyliä, kun taas harmaa sävy antaa maagisen tunnelman.

4. Valitse oikea kiinnitystapa

Varmista peilillesi oikea kiinnitystapa. Mikäli ripustat peilin seinään, selvitä ensin seinän rakenne. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnitystarvikkeet. Huomioi, että peili on paikassa, josta se ei helposti pääse tippumaan.

Peilit kodin sisustukseen

Peilit ovat erinomainen tapa uudistaa kodin sisustusta helposti ja edullisesti. Ne tuovat valoa ja avaruutta huoneeseen, ja auttavat luomaan tunnelmaa ja tyyliä. Tässä markkinointitekstissä käymme läpi, miksi peili on erinomainen lisäys kotiisi ja miten se voi auttaa parantamaan sen ulkonäköä ja arvoa.

Peili on yksi kauneimmista ja monipuolisimmista sisustuselementeistä, joita voit lisätä kotiisi. Se on erittäin monipuolinen ja sopii kaikenlaisiin tiloihin, aina eteisestä makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneesta olohuoneeseen. Peili tuo huoneeseen valoa ja avaruutta, mikä tekee siitä erinomaisen tapa uudistaa kodin sisustusta.

Peilin käyttö on myös erittäin monipuolista. Sen avulla voit korostaa muita huoneen elementtejä, kuten esimerkiksi tyylikkäitä kalusteita tai kauniita koriste-esineitä. Peilin avulla voit myös luoda syvyyttä ja perspektiiviä huoneeseen, ja sen avulla voit luoda vaikutelman suuremmasta tilasta.

Lisäksi peili on erittäin helppo ja edullinen tapa uudistaa kodin sisustusta. Sen avulla voit luoda uuden ilmeen huoneeseen ilman suuria investointeja tai suuria muutoksia. Voit esimerkiksi lisätä peilin olohuoneen seinälle, jolloin se toimii tyylikkäänä koriste-elementtinä ja tuo huoneeseen valoa ja avaruutta.

Peilit ovat myös erittäin monikäyttöisiä ja niitä voi käyttää kaikissa eri huoneissa ja tilanteissa. Ne ovat erinomainen tapa lisätä valoa ja avoimuutta huoneeseen, sekä luoda vaikutelman suuremmasta tilasta. Peilit voivat myös auttaa lisäämään huoneen tunnelmaa ja viehätysvoimaa, ja niitä voi käyttää korostamaan muita sisustuselementtejä huoneessa.

Lisäksi peilin asentaminen on erittäin helppoa. Se voidaan kiinnittää seinään tai asettaa lattialle, jolloin se on helppo sijoittaa haluamaasi paikkaan huoneessa. Peilejä on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Peilit ja muut kodin sisustuksen elementit Kyky Lasilta


Kykylasi on kotisi kauneuden ja toimivuuden ammattilainen. Meiltä löydät hienot ja laadukkaat peilit, jotka sopivat täydellisesti kotisi sisustukseen. Valikoimastamme löytyy peilejä eri kokoisina ja muotoisina, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita peilejä, jotka kestävät aikaa ja tuovat tyylikkyyttä kotiisi. Valikoimastamme löydät eri tyylisiä peilejä, jotka sopivat kaikkiin kodin huoneisiin. Tarjoamme peilejä sekä perinteisissä että moderneissa muodoissa, joten voit valita juuri sinun kodillesi sopivan peilin.

Meiltä löydät myös muita kodin sisustukseen liittyviä tuotteita, kuten lasihyllyjä, terassilasituksia ja liukuovia. Tarjoamme laadukkaita ja kestäviä tuotteita, jotka parantavat kodin sisustusta ja toimivuutta.

Lasihyllyt ovat erinomainen tapa lisätä tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta kodin sisustukseen. Meiltä löydät erilaisia lasihyllyjä, joita voi käyttää kaikenlaisissa huoneissa. Lasihyllyt ovat erittäin monikäyttöisiä ja voit käyttää niitä koriste-esineiden, astioiden tai vaikkapa kasvien säilyttämiseen.

Terassilasitus on erinomainen tapa lisätä kodin toiminnallisuutta ja mukavuutta. Tarjoamme kestäviä ja laadukkaita terassilasituksia, jotka sopivat kaikkiin kodin terasseihin ja parvekkeisiin. Terassilasituksilla voit nauttia ulkona olemisesta säästä riippumatta ja lisätä kodin viihtyisyyttä.

Liukuovet ovat kätevä ja tyylikäs ratkaisu kodin sisustukseen. Meiltä löydät erilaisia liukuovia, jotka sopivat kaikkiin kodin huoneisiin. Liukuovet ovat erinomainen tapa säästää tilaa ja lisätä kodin toiminnallisuutta.

Kaikki tarjoamamme tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita, joten voit olla varma niiden toimivuudesta ja kestävyydestä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset kodin sisustamiseen, ja voit luottaa ammattitaitoomme ja kokemukseemme.

KYSY TARJOUS

 • leveys x korkeus
 • asennustapa
 • mahdolliset kehykset
 • lasi väri

Mikäli et löytänyt esimerkki malleista sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Lähetä meille oma suunnitelmasi.

  Malli*

  Kehys*

  Kiinnitys*

  Lataa kuva