Sopiva suihkuseinä mittatilauksena!

Jonkunlainen suihkuseinä löytyy melkein jokaisesta kylpyhuoneesta. Hyvin harvoin löytyy kuitenkaan kahta samanlaista kylpyhuonetta. Kaikenlaisia virityksiä voidaan rakentaa, mutta jos haluat laadukkaan suihkuseinän, on se paras teettää mittatilauksena ammattilaisella.

Erilaisia suihkuseiniä on lähes yhtä paljon kuin suihkujakin.  Sinulla voi olla käytössä amme, ja haluat että suihkuseinä alkaa ammeen päältä ja jatkuu kattoon. Mahdollisesti haluat että siitä löytyy ovi. Jos haluat tavallisen kääntyvän suihkuseinän, sekin onnistuu mittatilauksena.

Miten valita oikeanlainen suihkuseinä?

Suunnittele suihkuseinäsi ensin vaikka ruutupaperille, ja lähetä piirustuksestasi meille vaikka valokuva. Muista laittaa mitat mukaan. Kuvan perusteella pystymme usein antamaan ainakin alustavan tarjouksen. Kun laitat yhteydenottoon mukaan yhteystietosi, voimme soittaa ja kysyä lisätietoja mikäli tarpeellista.

Alla on muutamia esimerkkejä joista saat jonkunlaisen kuvan erilaisista mahdollisuuksista. Voit katsella erilaisia perusmalleja tai pyytää tarjouksen myös suihkuseinät -sivultamme.

Minimalistinen suihkuseinä

Oheisen kuvan mukainen suihkuseinä on valmistettu kirkkaasta turvalasista, ilman kehyksiä. Tässä varsin erikoisessa ratkaisussa on kaksi ovea ja lasi alkaa aivan lattian tuntumasta.

Suikuseinä ilman raameja

Suihkuseinä maitolasista

Maitolasin avulla saadaan seinä joka ei estä valoa, ja lasista ei kuitenkaan näy läpi. Tällainen lasi on usein hyvä vaihtoehto jos yhdistetään esimerkiksi suihku ja WC samaan tilaan.

Suihkuseinä maitolasi

Kääntyvä tai taittuva suihkuseinä

Jos suihkutilassa on rajallinen määrä tilaa, voi kääntyvä tai taittuva suihkuseinä olla paras vaihtoehto. Seinän voi helposti taittaa pois edestä kun suihkua ei käytetä.

Erilaisia vaihtoehtoja on paljon. Kääntyvä seinä voi olla saranoilla kiinni suoraan seinässä tai saranat voivat olla keskellä lasiseinää.

Voit katsoa muutamia esimerkkejä seuraavista linkeistä:

Suihkuseinät

Suihkunurkat

Asennus itse tai ammattilaisen toimesta

Jos kohde on yksinkertainen ja lasi ei ole kovin suuri, voit tehdä asennuksen myös itse. Suurempien lasien kanssa on syytä turvautua ammattilaisten apuun. Meillä on työkalut lasien liikutteluun, ja asentajamme asentavat laseja päivittäin, joten asennus sujuu nopeasti ja laadukkaasti.

Teemme asennuksia lähinnä pääkaupunkiseudulla. Kohde voi olla yksityinen, tai julkinen kuten hotelli, uima-halli tai vastaava.

Perusmallisto tai tarjouspyyntö

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat alustavan tarjouksen, jätä kysely tai tarjouspyyntö suihkuseinät -sivustoltamme. Samalta sivulta voit myös selata perusmallistomme tuotteita. Perusmallit ovat edullisia, ja silti erittäin laadukkaita tuotteita.

Edellinen artikkeli
Lasiterassi mittatilauksena edullisesti
Seuraava artikkeli
Saunaosaston remontti ja lasien käyttö