Tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä

KYKY Lasi Oy

Y-tunnus 1857687-6

Vapaalantie 6,
01650 Vantaa.

puh. 0207 622 501
petri.ylenius@kykylasi.fi

Verkkosivustomme osoite on: http://kykylasi.fi

Yksityisyyden suoja

KYKY Lasi Oy noudattaa tietojen käsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä, sekä muita Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä. Sivustolla vierailevien käyttäjien henkilötietoja kerätään vain heidän suostumuksellaan, heidän itsensä KYKY Lasi Oy:lle esimerkiksi palautteen tai yhteydenottolomakkeen yhteydessä ilmoittamana.

Tietojen käsittely

Käsittelemme tietojasi asiakassuhteen ylläpitämiseksi, hoitamiseksi ja kehittämiseksi sekä laskuttamista, saatavien valvontaa, tuotteiden toimittamista ja palvelujen tuottamista varten. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään. Lisäksi tietojasi käsitellään uusasiakashankinnan, myynnin ja markkinoinnin, asiakastuen antamisen ja asiakasviestinnän yhteydessä.

Tietojen korjaaminen ja poistaminen

Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi. Sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu palomuurilla. Järjestelmän sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Mirror Line Oy huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Tietosuojavastaava vastaa kysymyksiisi

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme: myynti@kykylasi.fi

Valikko