KEITTIÖN LASITUKSET

Keittiövälitilan lasit antavat keittiölle arvokkuutta ja tyyliä.

KYKY Lasin keittiön lasitukset

Keittiövälitilan lasit antavat keittiölle arvokkuutta ja tyyliä. Lasi on moderni ja helppo hoitoinen vaihtoehto välitilaan. Lasi välitilassa on kiistatta paras vaihtoehto, kun halutaan tyylikkyyttä ja helppohoitoisuutta.
Meiltä saat nopeasti omasta tuotannostamme perus 4mm taustamaalatut lacobel tai matelac satiinipintaiset lasit omilla mitoillasi tai voit tilata lasit tarkistusmitattuna ja asennettuna.
Keittiötä suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon pistorasioiden asennuspaikat, näin saadaan lasituksesta selkeä kokonaisuus. Laseihin on kuitenkin mahdollisuus tehdä reiät pistorasioita varten, sekä puolikkaat reiät lasin yläreunaan mahdollisia sähköjohtoja varten.
Katso lasien värivaihtoehdot tästä:
Välitilan lasina voidaan käyttää myös karkaistua 6mm lasia, jolloin on mahdollisuus maalata lasit RAL Classic värikartan mukaan.

Pyydä tarjous

Tarjouksen pyytäminen on helppoa. Täytä sivun oikeassa reunassa oleva lomake. Kirjoita lisätietokenttään lasien mitat ja lasin väri. Ilmoita mahdolliset pistorasioiden tai puolikkaiden sähköjohtokolojen määrät. Lasin maksimileveys 3160mm.


(jos eri kuin toimitusosoite)

Selventävä kuva: