KEITTIÖN VÄLITILAN LASIT

Keittiövälitilan lasit antavat keittiölle arvokkuutta ja tyyliä.

Keittiön välitilojen lasit mittatilauksena (suuret erät)

Keittiön välitilojen lasit ovat yleistyneet helppohoitoisuutensa ja kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Keittiövälitilan lasit antavat keittiölle arvokkuutta ja tyyliä.

Toimitamme paljon suuria eriä rakennusliikkeille sekä talopaketti toimittajille. Kaikki keittiön välitilojen lasit tehdään mittatilauksena Vantaan toimipisteellämme.

Meiltä saat nopeasti omasta tuotannostamme perus 4mm taustamaalatut lacobel tai matelac satiinipintaiset lasit omilla mitoillasi tai voit tilata lasit tarkistusmitattuna ja valmiiksi asennettuna.

Keittiötä suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon pistorasioiden asennuspaikat, näin saadaan lasituksesta selkeä kokonaisuus. Laseihin on kuitenkin mahdollisuus tehdä reiät pistorasioita varten, sekä puolikkaat reiät lasin yläreunaan mahdollisia sähköjohtoja varten.
Katso lasien värivaihtoehdot tästä:
Välitilan lasina voidaan käyttää myös karkaistua 6mm lasia, jolloin on mahdollisuus maalata lasit RAL Classic värikartan mukaan.

Pyydä tarjous

Tarjouksen pyytäminen on helppoa. Täytä sivun oikeassa reunassa oleva lomake. Kirjoita lisätietokenttään lasien mitat ja lasin väri. Ilmoita mahdolliset pistorasioiden tai puolikkaiden sähköjohtokolojen määrät. Lasin maksimileveys 3160mm.


    (jos eri kuin toimitusosoite)

    Selventävä kuva: