Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

Tilaukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteessa myynti@kykylasi.fi tai tarjouksen antaneelle myyjälle sähköpostitse. Vahvistamme kaikki tilaukset sähköpostitse asiakkaalle. Emme ota tarjouksia vastaan puhelimitse. 

Asiakkaan on tarkistettava että asennuskohteeseen tulee olla esteetön pääsy ja tilojen tulee olla turvalliset asennuksen suorittamiseen. Asennuksen aikana asentajien tulee käyttää turvakenkiä ja mahdollinen valmiiden pintojen, kuten parketin suojaus on tilaajan vastuulla. 

Tuotteiden toimitusaika vaihtelee 1-5 viikkoa tilatun tuotteen mukaisesti, mikäli muusta ei olla sovittu. Nouto tuotteet voi mahdollisesti hakea jo seuraavana päivänä, mikäli tehtaalla ei ole ruuhkaa. Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti klo 8-16.

Asiakas on velvollinen tarkistamaan toimitetut tuotteet niiden saapuessa ja merkitsemään mahdolliset vauriot rahtikirjaan. Mikäli tuotteessa ilmenee vaurioita, joita ei ole ilmoitettu toimituksen yhteydessä rahtikirjaan, asiakkaalla on 4 päivää aikaa reklamoida virheistä kirjallisesti osoitteeseen myynti@kykylasi.fi Kuljetus reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen.

Kaikki tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Emme vastaa myöskään tuotannossa tai kuljetuksessa tapahtuneista odottamattomista viiveistä tai force major -tilanteista. Mikäli tuotteessa ilmenee vaurioita, joita ei toimituksen yhteydessä ole pystytty havaitsemaan, niin asiakkaalla on kolme päivää aikaa reklamoida virheistä toimittajaa kirjallisesti osoitteeseen myynti@kykylasi.fi.
Kuljetusvaurioiden reklamaatioaika päättyy tämän jälkeen.

Maksuvälineen käyvät käteinen ja pankkikortti. Voit maksaa tuotteen noudettaessa tai vaihtoehtoisesti lähetämme asiakkaalle laskun.

Maksuaikaa laskulla on 14 päivää.  

Asiakkaan tulee ilmoittaa mitat aina millimetreinä leveys x korkeus. Mikäli tilaus tehdään asiakkaan ilmoittamilla mitoilla, niin asiakas on itse vastuussa mitoista. Mikäli KYKY Lasin asentajat hoitavat mittauksen on vastuu meidän. 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.